Akce v roce 2024

Přijeďte za námi na pohárek!

Věříme, že už bude téměř normální a všechny plánované akce vyjdou.

Aktuální informace najdete vždy také na našem FB nebo IG.

Termíny akcí:

22. a 24. března - Slavnosti mandloní a vína Hustopeče

Dnes už legendární akce Slavnosti mandloní se stala mezi hosty velmi oblíbenou. Těšit se můžete na bohatý program, mandlové speciality, program pro děti a skvělá vína od místních vinařů.

13. dubna - Šakvická špacírka po ďůrkách

Noční otevřené sklepy v Šakvicích jsou jedinečnou akcí, na které můžete okoštovat vína mikro vinařů. Sklepy se budou otevírat postupně a každý vinař nachystá to nejlepší, co má.

20. dubna - Oslava 10. výročí našeho vinařství

Ano, letí to a naše vinařství už má 10 let. Oslavíme to v naší nové hale a to pořádně - cimbál, kytarista Jirka Bartas a Dj. Grilování, zábava pro děti, sabrage, ochutnávka současných i archivních vín.

8. června - Z ďůrky do ďůrky Šakvice

Letní otevřené sklepy v Šakvicích. Otevřeno bude více než 15 sklepů místních vinařů. K dobré pohodě budou hrát místní muzikanti z dechové hudby, vinaři připraví něco dobrého pro brůška a večer si zatancujeme na venkovní zábavě s kapelou Kanci hrají.

21. června - Hustopečský Slunovrat

Otevřené sklepy v Hustopečích hned ve dvou vinařských lokalitách - Na Hradbách a na ulici Vinařská. Okoštovat můžete vína z více než 20 sklepů.

19. - 21. července - krojové hody v Šakvicích

Všude plno vína, zpěvu, tance a tradic. Na tuto akci doporučujeme přijet od pátku do pondělí a nasát jedinečnou atmosféru jižní Moravy.

28. září - Šakvické ďůrkobraní

Podzimní otevřené sklepy v Šakvicích s vínem a burčákem. 

5. a 6. října - Burčákové slavnosti Hustopeče

Tradiční slavnost burčáku v Hustopečích. Těšit se můžete na rozmanitý program na náměstí, otevřené sklepy, místní dobroty a mnoho dalšího. Chybět nebudou ani známé české kapely, které budou vrcholem každého večera. 

16. listopadu - Oslava svatomartinský vín a husí Hustopeče

První možnost okoštovat mladá vína z ročníku 2024. V našem sklepě nachystáme vína natažená přímo z tanků - to znamená kalná, nefiltrovaná. Prostě v takovém stavu, v jakém v tomto období vína normálně jsou.

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.