Suchá vína
Další výjimečná viniční trať z pálavských kopců. Tento Vlašák doporučujeme zejména milovníkům ušlechtilé hniloby - botrytídy.
Kód: 265
Hledáte pořádné červené, které Vás zahřeje a nadchne? Zkuste náš Caboš!
Kód: 258
První z červených vín z ročníku 2020. Zweigelt zrál v dubových sudech a určitě stojí za to ho ochutnat.
Kód: 257
Oranžová (jantarová) vína kvasí a následně zrají na slupkách mnohem delší dobu než je nyní u bílých vín zvykem.
Kód: 252
Novinka
Náš další Sauvignon z Pálavských viničních tratí - tentokrát z trati nad Horními Věstonicemi - Pod Děvínem.
Kód: 249
Pokud milujete suché bubliny a nevadí Vám sediment v láhvi, naši Amálku si zamilujete na první doušek.
Kód: 248
Oranžové víno z odrůdy Veltlínské zelené, které kvasilo a zrálo v kameninové nádobě.
Kód: 246
Novinka
Goldhamer = výjimečná viniční trať z pálavských kopců. Tento Vlašák doporučujeme vínomilcům, kteří mají rádi mineralitu z Pálavských vrchů.
Kód: 245
Novinka
Tip
Legendární Strýcovo rosé mladého vinaře Filipa. Lehké, osvěžující, krásně ovocné - prostě pitelné.
Kód: 224
Novinka
Viniční trať Ořechová hora získává stále větší ohlas a Vlašáky z této jedinečné lokality jsou prostě boží.
Kód: 91
Tip
Černé díly = viniční trať v Šakvicích - naší rodné vesnici. Vlašák milujeme a máme jej z několika různých lokalit.
Kód: 90
Oranžová (jantarová) vína kvasí a následně zrají na slupkách mnohem delší dobu než je nyní u bílých vín zvykem.
Kód: 62
V této kategorii najdete vína, která mají nejnižší obsah zbytkového cukru.
Vína v této kategorii mohou mít až 9 g zbytkového cukru.
Platí zde pravidlo, že rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 2 gramy nebo méně.