Suchá vína
V této kategorii najdete vína, která mají nejnižší obsah zbytkového cukru.
Vína v této kategorii mohou mít až 9 g zbytkového cukru.
Platí zde pravidlo, že rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 2 gramy nebo méně.
Nejprodávanější
Výpis produktů
Moravské bubliny, které Vás chytnou a nepustí. Tyto bublinky tančí na vašem jazyku - stejně jako šohaji a děvčice při tanci Vrtěná. Svěžest, lehkost, hravost - vznikla...
První z červených vín z ročníku 2021. Zweigelt zrál v dubových sudech a určitě stojí za to ho ochutnat.
Unikátní Frankovka, která zrála 7 měsíců na slupkách a pak byla teprve lisována.
Riesling - suché bubliny bez zbytkového cukru! Bubliny, které nadchnou vůní svěží citrusové kůry a zeleného jablka.
Čtvrtý Ryzlink vlašský = Vlašák z Liščího vrchu. Je suchý, vyvážený a prudce pitelný.
Nabušený Vlašák z mimořádného ročníku, ve kterém se z hroznů postupně staly rozinky.
Mandlový veltlín je typický pro Hustopeče a okolí. Ve vůni i chuti můžeme totiž najít právě mandle. Ochutnáte tuto specialitu?
Minerální ryňák přímo z Pálavy. Úplný sucháč, který si Vás dokáže omotat kolem prstu.
