Suchá vína
V této kategorii najdete vína, která mají nejnižší obsah zbytkového cukru.
Vína v této kategorii mohou mít až 9 g zbytkového cukru.
Platí zde pravidlo, že rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 2 gramy nebo méně.
Řazení produktů
Výpis produktů
Zweigeltrebe je poměrně mladá odrůda, i když už dávno patří mezi stálice středoevropských vinic. Vznikla teprve v roce 1922, kdy rakouský šlechtitel Dr. Fritz Zweigelt zkřížil...
Legendární Strýcovo rosé mladého vinaře Filipa. Lehké, osvěžující, krásně ovocné - prostě pitelné.
Burbunda = cuvée, které vzniklo spojením odrůd Chardonnay a Pinot Blanc. Jedná se o suché bílé velmi komplexní víno vhodné pro konzumaci ihned nebo k založení archivu.
Pokud milujete suché bubliny a nevadí Vám sediment v láhvi, naši Amálku si zamilujete na první doušek.
Náš další Sauvignon z Pálavských viničních tratí - tentokrát z trati nad Horními Věstonicemi - Pod Děvínem.
Unikátní Frankovka, která zrála 7 měsíců na slupkách a pak byla teprve lisována.
Moravské bubliny, které Vás chytnou a nepustí. Tyto bublinky tančí na vašem jazyku - stejně jako šohaji a děvčice při tanci Vrtěná. Svěžest, lehkost, hravost - vznikla...
Riesling - suché bubliny bez zbytkového cukru! Bubliny, které nadchnou vůní svěží citrusové kůry a zeleného jablka.
Čtvrtý Ryzlink vlašský = Vlašák z Liščího vrchu. Je suchý, vyvážený a prudce pitelný.
Nabušený Vlašák z mimořádného ročníku, ve kterém se z hroznů postupně staly rozinky.
Mandlový veltlín je typický pro Hustopeče a okolí. Ve vůni i chuti můžeme totiž najít právě mandle. Ochutnáte tuto specialitu?
