Ryzlink vlašský - LED 2023
Kód: 265Související produkty

Čtvrtý Ryzlink vlašský = Vlašák z Liščího vrchu. Je suchý, vyvážený a prudce pitelný.

Tohle je Veltlín jaký jste pravděpodobně nikdy neochutnali. Není kyselý, ani hořký - je naopak lahodný a prudce pitelný.

Nabušený Vlašák z mimořádného ročníku, ve kterém se z hroznů postupně staly rozinky.

Burbunda = cuvée, které vzniklo spojením odrůd Chardonnay a Pinot Blanc. Jedná se o suché bílé velmi komplexní víno vhodné pro konzumaci ihned nebo k založení archivu.

Minerální ryňák přímo z Pálavy. Úplný sucháč, který si Vás dokáže omotat kolem prstu.

Hledáte harmonické víno, které můžete darovat, vzít na návštěvu nebo popíjet na párty - tak to je přesně náš Sauvignon.

Tento milovník Moravy má zelené srdce v podobě jablka, máty a mladého ječmene.
Detailní popis produktu
Polosuchý, medový, výrazný a líbivý - to jsou slova, která nejlépe vystihují tento ryzlink vlašský.
Hrozny pochází z lednických vinohradů, z velmi teplého ročníku 2023.
Ten se vyznačoval vysokou cukernatostí a rozínkami, které můžete najít ve vůni i chuti tohoto vína.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílé |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Ročník: | 2023 |
Kategorie: | Polosuché |
Obsah alkoholu: | 12,0 % obj. |
Zbytkový cukr: | 13 g/L |
Obsah kyselin: | 6,6 g/L |
Objem: | 0,75L |
Číslo šarže: | 14/2023 |

Náš Hiboš, jak této odrůdě mnozí přezdívají, se pyšní výraznou vůní a také chutí.

Tramín = klasika, která nezklame. Letošní se konečně podobá Tramínu, který dělal kdysi děda :).

Tohle je Veltlín jaký jste pravděpodobně nikdy neochutnali. Není kyselý, ani hořký - je naopak lahodný a prudce pitelný.

Minerální, příjemně nazrálý riesling z vyhlášené trati Turold - hrozny tedy vyrostly přímo na Pálavě.

Čtvrtý Ryzlink vlašský = Vlašák z Liščího vrchu. Je suchý, vyvážený a prudce pitelný.

Náš další Sauvignon z Pálavských viničních tratí - tentokrát z trati nad Horními Věstonicemi - Pod Děvínem.

Mandlový veltlín je typický pro Hustopeče a okolí. Ve vůni i chuti můžeme totiž najít právě mandle. Ochutnáte tuto specialitu?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.